Groei Grond 'Op afstand naar buiten'

Inmiddels hebben wij van Groei Grond aardig wat werk verzet. Onze kruidentuin groeit en onze insectenrots zijn we aan het inplanten. De makkelijke moestuinen zijn nog niet klaar voor gebruik want in de afgelopen periode van Corona is daar weinig aandacht voor geweest. Met de nieuwe maatregelen kunnen we langzaam weer wat meer doen.

Groei Grond is een plek waar we aan de slag kunnen met inachtneming van de basisregels die op 6 mei zijn aangegeven. Omdat we bijna 1500 m2 tuin hebben, kunnen we ruim voldoen aan de regel: houdt 1,5 meter afstand.

Behalve de kruiden en de planten voor insecten, zoals vlinders en bijen, groeien ook de niet wenselijke plantjes, ofwel in dit geval onkruid. Dit moeten we eruit halen, door te plukken, schoffelen en daarnaast willen we de grond losmaken, zodat het er netjes uitziet en vocht beter naar de wortels trekt. Nu met de versoepeling van de basisregels kunnen we op gepaste afstand en in beperkte aantallen samen tuinieren.

Elke vrijdag gaan wij aan de slag tussen 10:00 uur en 13:00 uur, dus wees welkom. Aanmelden kan via de website, maar gewoon langskomen mag natuurlijk ook.

Privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram